Om företaget:
Infoweaver är ett växande produkt- och konsultbolag. Företaget jobbar främst med sin egen business intelligens-plattform, som implementeras och utvecklas hos olika kunder. Kunderna tillhör främst de största bolagen inom branscherna bank och finans, fastighet, industri och tillverkning.

Kombinationen av ett produkt- och konsultföretag innebär att du som medarbetare får det bästa av två världar – dels en fast arbetsplats med nära kollegor, dels varierande uppdrag och sociala möten hos kunder.
Företaget Infoweaver har ett gott anseende på marknaden, har stabila kundrelationer och är ett långsiktigt företag.


Affärsidé
”Infoweaver utvecklar kundanpassade lösningar som genererar full potential av befintlig data. Genom effektiv insamling, strukturering, inmatning och visualisering av data på vår egenutvecklade plattform, får organisationen kvalitetssäkrad data som möjliggör effektivare processer och bättre beslutsunderlag.”


Organisationen
Infoweaver-gruppen grundades för drygt 20 år sedan och består av Infoweaver Services AB, Infoweaver Consulting samt Infoweaver Group AB. Infoweaver-gruppen har mycket god kreditvärdighet samt en stabil och god lönsamhet. Våra kontor finns i centrala Stockholm och i Bukarest i Rumänien. Vi har totalt över 2 000 användare och ett stort antal kunder som vi arbetar med dagligen.


ApplikationskonsultApplikationskonsult för egenutvecklat beslutsstöd – Infoweaver söker dig som vill arbeta som konsult och har erfarenhet av att programmera i Microsoft SQL Server samt gärna erfarenhet av visualiseringsverktyg som Power BI eller QlikSense.

Arbetar du idag med Microsoft databasutveckling och vill:

växla mellan att arbeta ute hos kund och inne på vårt kontor i Stockholm
möjlighet till flexibla arbetstider
tillhöra kärnkompetensen i ett företag
arbeta tillsammans med kollegor på kunduppdrag
utveckla din kompetens genom bl.a. stöd från produktutvecklare
arbeta nära kundens verksamhet med omväxlande och utmanande arbetsuppgifter då varje kundlösning är unik
delta på en resa när Infoweaver expanderar
bidra till produktutvecklingen?

Infoweaver arbetar med att sälja egenutvecklade produkter och konsulttjänster till stora organisationer. Det innebär att du slipper sälja dig själv för varje konsultuppdrag som t.ex. en resurskonsult. Våra kundrelationer är långsiktiga och Infoweavers produkter utvecklas under tiden då dessa är viktiga verktyg för kundernas verksamhet.

Du kommer att arbeta i nära samarbete med kunder.


Om företaget
Infoweaver är ett växande produkt- och konsultbolag. Företaget jobbar främst med sin egen business intelligens-plattform, som implementeras och utvecklas hos olika kunder. Kunderna tillhör de största bolagen inom branscherna bank och finans, fastighet, industri och tillverkning.

Kombinationen av ett produkt- och konsultföretag innebär att du som medarbetare får det bästa av två världar – dels en fast arbetsplats med nära kollegor, dels varierande uppdrag och sociala möten hos kunder.


Arbetsuppgifter
Som konsult kommer du att

- analysera problemområden och tydliggöra krav och behov i kundernas verksamhet
- implementera lösningar hos kunder
- hantera support och utvecklingsbehov hos kunder

Alla lösningar hos kunderna bygger på vår plattform. Det mesta av programmeringen sker i Microsoft SQL Server. Du kommer även att ta fram användargränssnitt i CMS verktyg, designa rapporter i SQL Server Reporting Services och Power BI samt bygga analyskuber i SQL Server Analysis Services. Delar av utvecklingen sker i C#.


Möjligheter
Du kommer att ingå i en projektgrupp av erfarna konsulter och jobba med uppdrag hos kunder där utveckling också sker. Längre fram kommer du att kunna välja karriärväg; antingen som projektledare med eget kundansvar eller som programmerare med fördjupad produktutveckling av Infoweavers plattform.


Dina kvalifikationer
Du bör ha minst 2-3 års erfarenhet av programmeringsspråket T-SQL.

Vi ser även att du har goda grundkunskaper i programmering, främst om databasutveckling med T-SQL. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Det är meriterande om du kan SQL Server Reporting Services, SQL Server Analysis Services samt arbetat i Azure och DevOps eller motsvarande. Kunskaper om NET-utveckling, såsom C#, VB.NET är också ett plus.


Egenskaper
Eftersom en stor del av arbetet sker i nära samråd med kund är det viktigt att du är lyhörd och social. Du ska kunna lösa problem både på egen hand och i grupp.


Utbildning:
Du har en utbildning inom t.ex. systemvetenskap, datavetenskap eller är ingenjör med inriktning mot datateknik.


Start
Enligt överenskommelse med hänsyn till eventuell uppsägningstid

Omfattning
Heltid, tillsvidare

Placering:
Centrala Stockholm.


Utbildning:
Du har en utbildning inom t.ex. systemvetenskap, datavetenskap eller är ingenjör med inriktning mot datateknik.


Ansökan
Låter detta intressant så hör av dig till Glenn Basth Nilsson på Connect Search tel: 070-517 61 81.
Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök här ” till vänster.