Företaget är ett privatägt ledande installationsföretag med flera affärsområden såsom, elteknik, tele/data/säkerhet, automation och energitjänster. Från att ha varit ett lokalt företag finns idag verksamheten över hela Mellansverige, men även utanför Sveriges gränser.

Servicechef

Tjänsten
Personen i denna position ansvarar för att bedriva och utveckla företagets serviceverksamhet inom Stockholm. Tjänsten innebär ansvar för kundkontakter och att fördela uppdragen internt inom Affärsområde Service. Du har personalansvar för 15 servicetekniker. Ekonomiskt resultatansvar, offertarbete och att säkerställa effektiviteten i serviceorganisationen är viktiga arbetsuppgifter. Rapportering sker direkt till Vd och du ingår i ledningsgruppen.

Erfarenhet
Bra servicekänsla och förmågan att se till helheten är viktigt. Flera års ledarerfarenhet är ett krav och man bör ha haft personalansvar för minst 7-8 personer. Erfarenhet av eget resultatansvar är ett krav och det är viktigt att ha en bra teknisk förståelse.

Utbildning
Elbehörighet alternativt elektrikerutbildning är meriterande. Datorvana och kunskaper i Officepaketet. Körkort är ett krav.

Placering
Stockholm