HUURRE är ett av Europas ledande koncerner inom kylbranschen och grundades 1946 i Finland. De är framgångsrika främst inom kylentreprenad och kylservice. Företaget har ungefär 150 medarbetare var av ca 110 tekniker. De har en rikstäckande organisation både inom entreprenad och också service. Region Stockholm är störst med sina ca 40 anställda och sitter vid vattnet i rymliga lokaler vid Liljeholmen. Verksamheten bedrivs främst inom Stockholm med 10 mils omnejd.

Projektledare

Tjänsten
Projektledaren är ansvarig för Regionens projekt. Personen har övergripande ansvar för ca 8-10 projekt parallellt vilka sammanlagt uppgår till en summa på ca 8 MKR. Projektledare har ansvar för planering av projektekonomi inom sitt verksamhetsområde och har ytterst ekonomiska ansvar. Personen kommer ha ett arbetsledande ansvar för montageteknikerna och kommer tillsammans med Operativ chef medverka både vid anställningar och uppsägning av personal samt sköta medarbetarsamtal och lönesamtal.

ErfarenhetF
Rätt person för denna tjänst skall ha en gedigen erfarenhet från en teknikorienterad verksamhet, gärna med 10 års erfarenhet.
Personen skall själv ha arbetat ute på fältet, gärna som montageledare eller projektledare.

Utbildning
Utbildning är inte är krav men är personen tekniskt skolad är detta en merit.

Placering
Stockholm