Företaget är världsledande inom hissar samt rulltrappor och är världens näst största företag inom hissar. Bolaget har ca 43 000 anställda och verksamheten sträcker sig över alla fem kontinenter i fler än 100 länder. De designar, installerar, och moderniserar transportsystem för nästan varje byggnad typ hela världen.

FÖRSÄLJNINGSCHEF

Tjänsten
I rollen som Försäljningschef för Modernisering har personen säljansvar för hissar. Rollen innebär att självständigt och övergripande driva samt utveckla produkterna. Vidare ska personen bedriva fortsatt lönsamhet inom affärsområdet. I arbetsuppgifterna ingår det att arbeta med processer av modernisering av hissar.
Försäljningschefen har fullt personalansvar för nio säljaren inom affärsområdet Modernisering. Vidare har personen ett budgetansvar på ca 100Mkr och eget KAM ansvar för 2-3 kunder. I denna roll ska personen även arbeta självständigt med marknadsbevakning och prospektering.

Erfarenhet
Vi ser gärna en person med tekniska kunskaper inom hissinstallation eller med en bakgrund inom installationsbranschen gentemot fastighets-marknaden.
Tidigare erfarenheter av ledarskap på minst 3 år är ett krav och personen skall ha erfarenhet av försäljning.
Meriterande är erfarenhet av arbete med finansiella lösningar.

Utbildning
Vi ser att personen är gymnasieutbildad, meriterande är högre studier såsom IHM och universitetsstudier.
Kunskaper inom IT-verktyget SAP och inom entreprenadsjuridik ses som meriterande.

Placering
Stockholm