FöretagetThyssen Krupp Elevator arbetar inom områden som stålprodukter, kapitalvaror samt service och är internationellt välkänt och finns runt om i hela världen. Totalt är man cirka 190 000 anställda och omsätter cirka 52 miljarder Euro. Företaget är indelat i sex affärssegment varav hissar är ett av dessa områden och det till detta område vi nu skall rekrytera till, detta segment har cirka 36 000 anställda runt om i världen. Sverige ingår som en del i en nordisk region.
I Sverige finns man i Stockholm, Karlstad, Göteborg, Malmö och Helsingborg, man är totalt cirka 150 personer i Sverige och omsätter cirka 200 miljoner SEK.

Teknsik säljare

Tjänsten
I rollen som teknisk säljare kommer du att sälja nya hissar, vilket innebär försäljning av en tekniskt avancerad produkt och ett projektgenomförande. I tjänsten ingår också att bereda jobben och lägga beställningar på hissarna.

Det innebär att ta hand om förfrågningar, skriva anbud samt räkna på jobb.
Som teknisk säljare kommer man att både bearbeta nya kunder samt utveckla befintliga kunder i Stockholmsområdet.
I rollen ingår att lyssna in marknaden samt marknadsföra ThyssenKrupp Elevator och besöka kund, såväl föreskridande led som slutkund.
Sedvanlig rapportering och administration ingår i rollen.

Erfarenhet
Vi söker en person som har erfarenhet av försäljning av tekniska installationer och således arbetat med projektförsäljning. Vi ser även att personen har kunskap i entreprenadjuridik.

Utbildning
Vi ser att personen har tekniskt gymnasium.

Placering
Stockholm