Företaget är välkänt inom entreprenadbranschen och de arbetar framförallt med bygg- och entreprenadmaskiner samt all byggrelaterad utrustning. Företaget har ca 300 anställda och omsätter idag ca 500 miljoner SEK. Distriktskontoret för väst ligger i Hjällbo, Göteborg.

VERKSAMHETSCHEF VÄST

Tjänsten
Personen kommer att ha det övergripande ansvaret för maskinverkstaden i Distrikt Väst. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att aktivt planera och utveckla arbetet samt ansvar för att kundmottagningen fungerar väl. Personen ska även ansvara för inköp, lokala ekonomin, prissättning samt räkna på jobb.

Personen kommer att ha personalansvar för ca 20 personer varav två är direkt rapporterande förmän. Personen kommer att rapportera till distrikt västs chef.

Erfarenhet
För att kvalificera sig till denna tjänst skall man ha teknisk erfarenhet. Rätt kandidat har tidigare lett folk i ca 5 år. Har man erfarenhet från arbete med rullande maskiner, anläggningsmaskiner, lastbilar eller personbilar så är det mycket bra. Det är meriterande om personen har mekat tidigare i sitt yrkesliv. Det är också värdefullt om personen har vanan att arbeta med engelska samt räkna på jobb.

Personliga egenskaper som kommunikativ, social samt att du har en administrativ förmåga är betydelsefulla egenskaper.

Utbildning

Utbildning från fordonsteknisk, gärna med inriktning mot tyngre fordon eller verkstadsmekanisk linje från gymnasium eller motsvarande är önskvärt men ej ett krav.

Placering
Göteborg