Företaget är världsledande inom hissar samt rulltrappor och är världens näst största företag inom hissar. Bolaget har ca 43 000 anställda och verksamheten sträcker sig över alla fem kontinenter i fler än 100 länder. De designar, installerar, och moderniserar transportsystem för nästan varje byggnad typ hela världen.

Regionchef Mitt

Tjänsten
I rollen som Regionchef Mitt kommer personen att ansvara för att leda området Stockholm/Mälardalen. Personen skall utveckla medarbetarna och organisationen i regionen. Rollen innebär att självständigt och övergripande driva och utveckla verksamheten samt bedriva fortsatt lönsamhet inom affärsområdet.

Personen kommer att ha fullständigt personalansvar för ca 48 personer i regionen. Arbetsuppgifter såsom budget och resultatuppföljning är vanligt förekommande men även coachning, ledning och uppföljning. I denna roll ingår det även att personen har både marknads- och prognosansvar.

Erfarenhet
Vi ser gärna en person med tekniska kunskaper inom hissinstallation eller med en bakgrund inom installationsbranschen gentemot fastighets-marknaden. Tidigare erfarenheter av ledarskap på minst 5 år är ett krav och personen skall ha erfarenhet av försäljning. Meriterande är erfarenhet av arbete med finansiella lösningar.

Rätt person besitter god kompetens inom IT och en bra förståelse för ekonomi. God kunskap i entreprenadjuridik är av vikt i denna roll.

Utbildning
Vi ser att personen är gymnasieutbildad, meriterande är högre studier såsom IHM och universitetsstudier.

Placering
Stockholm