NVS är ett expansivt företag som funnits på marknaden i över 100 år. Företaget har länge varit en av de främsta aktörerna på den nordiska installationsmarknaden och erbjuder marknadsledande tjänster, kompetens och lösningar inom värme och sanitet, sprinkler, industri, kyla, ventilation, energi samt service och underhåll. Bolaget har 90 kontor i Sverige, Norge och Finland. Tillsammans är de drygt
2 400 medarbetare.
På regionkontor Öst, finns avdelning Sprinkler representerad. Regionkontor Öst täcker StorStockholm, Uppsala och Östergötland. Affärsområdet omsatte 2010 ca 100 miljoner SEK och med projektstorlek på 500Tkr till 15Mkr.Filialen har haft god utveckling de senaste åren och har sedan 2007 fördubblat sig i både omsättning och medarbetare.

Verksamheten Sprinkler i region öst har genom åren installerat stora sprinklersystem i arenor, fastigheter, hotell och köpcentrum m.m.
Projekten har blivit allt större och filialen har nyligen fått uppdraget av att installera Sprinkler.

Projekt Nya Karolinska i Solna.
Sprinklerprojektet löper fram till år 2017 med ett värde på 100Mskr. Totalt för hela företaget uppgår värdet till 500Mskr med övriga installationer.

PROJEKTCHEF

Tjänsten
Projektleda ett installationsprojekt under 5år till ett värde av 100Mskr. Arbetet innebär att ta huvudansvar för projektet samt att aktivt vara den styrande länken mellan projekteringsarbete och produktion. Det ingår att ta beslut och ha medverksansvar för inköp av produkter och underentreprenörer. Fullt resultatansvar med budget, kalkylering, uppföljning och prognoser ingår även.

Rollen innebär att ha självständigt och övergripande driva sprinklerprojektet för nya Karolinska i Solna.
Ansvara för bevakning av att kontrakten med Skanska och Nya Karolinska sjukhuset uppfylls.

Erfarenhet
Rätt person bör ha 5-10 års arbetslivserfarenhet av affärsmanskap. Kandidaten bör ha erfarenhet ifrån entreprenad och installationsbranschen med vana att arbeta i byggprocesser.Erfarenhet av att leda och styra tjänstemän och montörer krävs. Kandidaten skall kunna hantera helheten för projekt såsom budget och ekonomi och målstyrning. Personen kan ha erfarenhet ifrån Sprinkler, El, VS, Ventilation, VVS eller industrin. Van att arbeta i större projekt runt 100Mkr klassen och över.

Utbildning
Inga krav på akademisk examen men gärna någon med en gymnasieteknisk bakgrund.

Placering
Stockholm