Företaget är ett av världens största växtskyddsföretag med verksamhet runt om i hela världen. Företaget har cirka 3 500 anställda och omsätter 19 miljarder SEK. Företaget ägs till 100% av ett stort internationellt
kemiföretag med cirka 43 000 anställde i 175 länder och som tillverkar o marknadsför en stor mängd olika produkter.

SÄLJARE/RÅDGIVARE

Tjänsten
Arbetet innebär att vara företagets representant kring företagets samtliga växtskyddsprodukter. Rollen innebär att samarbeta med marknadens olika representanter såsom Lanmännen, Gullviks, Svensk Foder mfl och tillsammans med dem tillgodose kunderna med produkter, information, stöd, nyheter mm. I rollen som produktchef arbetar man bl.a. med positionering och produktifiering inom Norden och Baltikum
Tjänsten innebär ett tätt samarbete med kollegor i Sverige och utomlands samt att man reser regelbundet i tjänsten. Placering av tjänsten är i södra Sverige, exakt placering är ej avgörande.

Erfarenhet
För att vara kvalificerad till denna roll skall du ha arbetat med samma arbete eller snarlika uppgifter tidigare i minst 2-4 år. Man skall således vara van att arbeta med rådgivning, försäljning samt att hålla föredrag och presentationer för mindre eller större grupper.
Det är meriterande om man har arbetat i ett internationellt företag. Man måste också ha en god förståelse för att rollen innebär ett regelbundet resande och allra ha rest i tidigare roller, körkort är ett krav.

Utbildning
Det krävs en utbildning som agronom eller lantmästare eller liknande för att kvalificera sig till tjänsten

Placering
Södra Sverige