Koncernen bedriver handel med personbilar, lastbilar och bussar samt verksamhet inom hyvleri, skog och fastighetsförvaltning. Koncernen omsätter cirka 4 miljarder och har cirka 900 anställda. Nordens största privata återförsäljare av lastbilar och bussar
med 15 anläggningar i Sverige och 10 anläggningar i Norge.

PLATSCHEF

Tjänsten
I tjänsten som platschef har man ansvar för anläggningen som innefattar en lastbilsverkstad, en bussverkstad samt en reservdelsavdelning. Platschefen har ett personalansvar för ca 35 personer och leder via andra. Vidare har personen budget och resultatansvar för anläggningen. I arbetsuppgifterna ingår det att coacha sin personal, få mer lönsamhet i anläggningen samt effektivisera arbete. Det ingår även att bibehålla kundnöjdhet samt att utveckla anläggningen. Visst administrativt arbete ingår och man rapporterar mot servicemarknadschefen.

Erfarenhet
För att kvalificera sig till denna tjänst skall man ha arbetat som ledare i en teknisk miljö några år och man bör ha lett minst 10-12 personer i cirka 5 år. Det är meriterande med erfarenhet från en liknande verksamhet. Vi ser att personen bör ha haft ansvar för budget och gärna ha arbetet med kundfrågor.
Vidare ser vi gärna att man kommer från en tekniskbransch, gärna inom tyngre fordon. Körkort för lastbil är ett krav. Tjänsten kräver att man har god datakunskaper.

Utbildning
Utbildning från fordonsteknisk gärna med inriktning mot tyngre fordon eller verkstadsmekanisk linje från gymnasium.

Placering
Uppsala