RenoNorden AB ska utveckla och leverera renhållningstjänster till kommuner och interkommunala avfallsföretag.
Ägare och ledning har som mål att företaget ska bli en av de största aktörerna i Norden inom sitt verksamhetsområde. Uppdrag skaffas genom att delta i anbudstävlingar som utlyses av kommuner och interkommunala avfallsföretag.
Koncernen grundades i Norge där koncernledningen har sitt säte. Koncernen finns representerad i Sverige, Norge och Danmark och har totalt ca 1225 anställda. Koncernen omsätter totalt 1.1 miljard SEK. I Sverige är man ca 300 anställda och omsätter 350 miljoner SEK

Driftchef Syd

Tjänsten
Rollen som driftchef syd innebär att man är ansvarig för samtliga driftställen i den södra regionen i Sverige. Detta innebär att man idag har ansvar för orterna Malmö, Hässleholm, Eslöv, Sunne och Tibro med totalt cirka 120 anställda. Arbetet bedrivs lokalt via avdelningschefer och arbetsledare. Arbetet är en klassiskt ledarartjänst innefattande fullt personal och budgetansvar, ansvar för rekrytering, coachning, vägledning m.m.. I rollen ingår man i ledningsgruppen för Sverige.

Erfarenhet
För att kvalificera sig till denna roll behövs en bra erfarenhet från ledarskapets olika dela. Rätt person måste ha lett cirka 25 personer eller mer i minst 4-6 år. personen som får tjänsten bör ha lett folk på flera orter och ha en bra erfarenhet från vardaglig arbetsrätt och ekonomi.
Har man en erfarenhet från området transport och logistik så är det meriterande.

Utbildning
Utbildningsnivå är ej den viktigaste urvalsgrunden i detta uppdrag. En två eller trerårig gymnasieskola är önskvärt.

Placering
Södra Sverige och allra helst i Malmö