Företaget är ett av norra Europas ledande uthyrningsföretag med verksamhet i 13 länder.Koncernen har cirka 2,500 anställda, omsätter mer än 6 miljarder SEK. De verkar främst inom områden som bygg, entreprenad, offentlig sektor, industri och privatpersoner.

Underhållschef

Tjänsten
Underhållschefen för Lift och Anläggning har ansvaret för att säkerhetställa service och reprationer på produktområdets maskiner inom hela företaget.
Underhållschefen ska löpande arbeta med att utveckla service inom företaget och samtidig ha ett kundfokus.I rollen har man ansvar för flera verkstäder som ligger runtom i Sverige. I ditt ledarskap leder du och coachar via andra verkstadschefer och har ett stort antal tekniker.

Erfarenhet
Vi söker en person som har ett stort intresse för både människor och maskiner. Tjänsten ställer krav på ett stort tekniskt kunnande inom produktområdet. Vi anser att rätt person har ett ledarskap där man leder och coachar via andra chefer. Du har en hög servicekänsla och värnar om att ha bra samarbete både internt i företagt och extrent med kunder och leverantörer. I denna roll är det mycket resor i tjänsten.

Du behärskar engelska i både tal och skrift. Vi ser också att du har en god datavana.

Utbildning
Det är önskvärt med en teknisk gymnasieutbildning. Det är meriterande att ha en högskole-universitetsutbildning.

Placering
Stockholm