Företaget heter Swecon Anläggningsmaskiner
Koncernen är rikstäckande i Sverige och en av de ledande återförsäljarna av anläggningsmaskiner. Företaget kan erbjuda ett komplett program av maskiner till de mest skiftande behov inom anläggningsarbete. Företaget finns på över 40 serviceplatser runt om i Sverige, har ca 430 anställda och en omsättning på ca 2.3 miljarder i Sverige. Koncernen totalt omsätter totalt cirka 4.5 miljarder och finns även i ett antal andra länder i Europa.

Tjänsten
Rollen som platschef innebär att leda arbetet på en etablerad verkstad med cirka 23 personer i Staffanstorp. Man skall leda och fördela arbetet, planera för verksamheten liksom hantera administration, rekrytering, lönesättning, budget och löpande ekonomisk uppföljning mm. Tjänsten innebär ett ansvar för hela verksamheten dvs verkstad, reservdelar samt butik. Arbetet innebär också att ständigt utveckla rutiner, arbetssätt och metoder. Arbetets målsättning är att öka effektiviteten och omsättning.
Personen kommer att rapportera till en regionchef servicemarknad.

Erfarenhet
För att kvalificera sig till denna tjänst skall man ha arbetat som ledare i en teknisk miljö och man bör ha lett minst 6-8 personer i minst cirka 4-5 år. Det är meriterande med erfarenhet från en liknande verksamhet. Vi ser att personen bör ha haft ansvar för budget och gärna ha arbetet med kundfrågor. Vi tror även att personen har arbetat med timdebitering och prisfrågor. Det är meriterade att ha erfarenhet från arbete med rullande maskiner, anläggningsmaskiner, lastbilar eller personbilar.

Utbildning
Utbildning från fordonsteknisk eller verkstadsmekansisk linje från gymnasium eller motsvarande är önskvärt men ej ett krav.

Placering
Staffanstorp