Företaget är ett av norra Europas ledande uthyrningsföretag med verksamhet i 13 länder.Koncernen har cirka 2,500 anställda, omsätter mer än 6 miljarder SEK. De verkar främst inom områden som bygg, entreprenad, offentlig sektor, industri och privatpersoner.

Depåchefen har ansvar för depån i Södertälje. Rollen som depåchef är en klassiskt chefsroll och innefattar budget, resultat samt personalansvar.
Tjänsten innefattar således att leda, fördela och driva depån i rätt riktning. I ansvaret ligger att arbeta kontinuerligt med att utveckla strukturen inom depån och se till att de har en attraktiv och rätt dimensionerad maskinpark av byggmaskiner och övrig utrustning. I rollen som depåchef arbetar du med lokal marknadsföring, representation och försäljning.

Erfarenhet

Rätt person har god erfarenhet från en teknisk bransch och har gärna arbetat inom entreprenad, bygg och anläggning eller liknande. Rollen kräver att man tidigare har lett folk och då troligen 3-5 personer under cirka 2-3 år. Man bör ha haft ansvar för såväl kunder och budget.
Rätt person har erfarenhet av marknadsföring från branschnära verksamhet.
Goda kunskaper i engelska är viktigt liksom god datavana.

Utbildning

Det är önskvärt med en teknisk gymnasieutbildning. Det är meriterande att ha en högskole-universitetsutbildning.

Placering

Södertälje