FMK Trafikprodukter är ett av nordens ledande företag inom utveckling, tillverkning och försäljning av trafikprodukter. Företaget har i sitt sortiment bland annat vägräcken, broräcken, parkeringsräcken, bullerskärmarsektionsräcken och andra specialprodukter inom detta område. Företaget grundades 1984, är mycket välskött och drivs idag i andra generationen. De har god lönsamhet, är mycket välkänt inom den aktuella sektorn och genomför affärer runt om i hela Sverige.
När man nu planerar för en tillväxt behöver man förstärka organisationen och söker man i detta första steg en Head of Operation.

Head of Operation

Tjänsten
Rollen som Head of Operation/Produktionschef innebär att man är ansvarig för all verksamhet exklusive försäljning och produktutveckling. Man blir ansvarig för prioritering av kundprojekten och dess genomförande. Detta innebär att man fördelar projekten och stöttar genomförandet från order, projektledning, produktion, lagerhantering montering och uppföljning. Man skall vidareutveckla struktur, processer och kvalitetssäkra arbets- och leverans processen genom alla steg.
För rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter.

Erfarenhet
För att lyckas i denna roll bör man ha gedigen erfarenhet av arbetsledning, projektledning i minst 5-7 år. Man skall ha arbetat med kundprojekt innefattande allt från order till leverans inklusive resultatuppföljning. Lämplig erfarenhet kan vara från roller som projektchef, arbetschef, konsult i bygg och entreprenad branschen. Man kan även ha arbetat i olika former av tillverkande industriföretag.

Utbildning
För den aktuella rollen söker man en akademisk utbildning och då troligtvis en civilingennjörsutbildning.eller motsvarande.

Placering
Märsta

Möjligheter
FMK är ett företag i stark tillväxt och man behöver ständigt duktiga, motiverade medarbetare. Företaget erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och stimulerande utmaningar. Företaget är modernt med korta beslutsvägar. Möjligheterna att med en bra arbetsinsats få en bra personlig utveckling är mycket goda.

Vill du veta mer eller söka tjänsten.
Har du frågor så hör gärna av dig till Glenn Basth Nilsson på Connect Search 070 517 61 81.
Det går bra att söka tjänsten via knappen till vänster.