Befab som nu söker en säljinriktad Vd är ett säljbolag i energi branschen. Det är ett mindre bolag lokaliserat till södra Stockholm. Nätområdet täcker Saltsjöbo, Nacka Kommun samt del i Waxholm och Väörmdö kommun och består idag av ca 13 000 kunder. Bolaget är ägt av två aktörer på energimarknaden. Man är lokaliserad till en av de två ägarnas lokaler i Saltsö Boo, där det totalt arbetar ca 20 personer.

Tjänsten
Rollen som säljande Vd innebär i huvudsak att utveckla och förstärka elförsäljningen mot främt medelstora och mindre företag /organisationer i Stockholmsområdet. Arbetet innebär även att vårda och vidareutveckla företagets privatkunder Arbetet innebär såväl telefonförsäljning som att genomföra kundbesök. Utöver ovanstående innebär tjänsten planeringsarbete, personalledning, prognos- och inköpsarbete liksom budgetarbete och rapportering.
Man rapporterar till styrelsen och dess orförande

Erfarenhet
Vi söker någon med en bra erfarenhet från försäljning och marknadsföringsarbete. Man måste ha ha arbetat med försäljning i minst 3-5 år. Rätt person har också en bra kompetens och erfarenhet från elbranschen eller annan närliggande bransch. Bra It kunskap är viktigt.
Personen i denna roll måste ha en viss erfarenhet från personalledning. Vi söker en handlingskraftig och social person.

Utbildning
En ekonomisk eller teknisk utbildning motsvarande lägst gymnasienivå. Det är meriterande med en akademisk utbildning

Placering
Södra Stockholm

Möjligheter
Företaget Befab har en bra potential att ta en större marknadsandel på en väletablerad marknad.
Befabs lokala/regionala marknad skall utvecklas vidare och utmaningar skall lösas för att komma vidare och framåt. Möjligheterna att med en bra arbetsinsats få en bra personlig utveckling är goda.

Vill du veta mer eller söka tjänsten.
Har du frågor så hör gärna av dig till Glenn Basth Nilsson på Connect Search 070 517 61 81.
Det går bra att söka tjänsten via knappen upp till vänster.