Cramo hyr ut maskiner, utrustningar och flyttbara lokaler. Kunderna finns främst inom byggindustrin, men även i övrigt näringsliv och i den offentliga sektorn. Verksamheten omfattar såväl korttidsuthyrning av enstaka maskiner som totalåtaganden i större projekt på fastprisbasis, fullserviceåtaganden på flerårsavtal och outsourcinglösningar. Uthyrningsparken är uppdelad i fyra områden: Byggmaskiner, Anläggningsmaskiner, Liftar/truckar samt Byggetablering, som består av bodar, ställning, hissar och provisorisk el. Cramo har ett nätverk av ca 120 depåer för uthyrning, service och underhåll i Sverige.

DISTRIKTSCHEF

Tjänsten
I rollen som Distriktschef ansvarar du för både personalen, affärerna, budgeten och distriktets reslutat. Detta görs genom en effektiv depåstruktur där du är ytterst ansvarig för att underhållet och skötseln av maskinerna sker på ett bra och effektivt sätt. I rollen ingår att leda/stötta och coacha rapporterande chefer. Du genomför även aktivt egna kundbesök och analyserar marknaden för att hitta potentiella kunder. Du ansvarar för lokala säljkampanjer med hjälp av marknadsavdelningen. Du ansvarar också för att befintliga kunder är nöjda.
Du rapporterar till regionchefen i Syd.

Erfarenhet

Vi tror att du arbetar som framgångsrikt ledare inom bygg, -maskin och anläggningsbranschen. Du har vanan att arbeta med ledarskap på distans och med marknadsföring. Vi tror även att du har arbetat med försäljning och är en god relationsbyggare mot kund samt internt i bolaget. Du har god ekonomisk förståelse samt kunskap att följa upp resultat samt nyckeltal. Det är meriterande om du har arbetat med uthyrnings- eller leasinglösningar. Som person är du driven, strukturerad, självgående och engagerad ledare som gillar att bygga långsiktiga relationer.

Utbildning
Vi anser att rätt person har minst gymnasieutbildning, det är meriterade om du har högskole-universitetsutbildning.

Placering
Malmö