Betongindustri är en rikstäckande och marknadsledande tillverkare och leverantör av fabrikstillverkad betong till byggindustrin. Även privatpersoner har tillgång till våra resurser.

Bolaget omsätter cirka 1000 miljoner SEK och har ca 200 anställda. Huvudkontoret finns i Stockholm.
Den svenska organisationen är indelad i fyra regioner varav detta distrikt ingår i region öst.
Distikten i denna region är Östergötland, Småland, Gotland och det aktuella distriktet Sörmland.

Betongindustri ingår i HeidelbergCement-koncernen, marknadsledande globalt inom produktområdet
ballast och en betydande aktör inom cement, betong och andra relaterade verksamheter. Detta gör HeidelbergCement till en av världens största byggmaterialproducenter. Koncernen har cirka 52 500 medarbetare på 2 500 platser i fler än 40 länder.

DISTRIKTSCHEF SÖRMLAND

Tjänsten
Arbetet som distrikschef innebär att övergripande ansvara för distriktets fyra produktionsenheter i Nyköping, Eskilstuna, Vagnhärad och Strängnäs.
man har i dennna roll fullt personalansvar för 12 personer och även ett fullt budget och resultatansvar.
Man arbetar i denna roll aktivt med försäljning- och marknadsföring inom distriktet. Rollen innebär även normalt administrativt arbete innnefattande rapportering, uppförljning, faktura arbete, offerering etc.

Erfarenhet
Vi söker en person med cirka fem års erfarenhet i ledande befattning med minst fem underställda. Rätt person skall ha ett tekniskt intresse och erfarenhet från byggbranschen och allra helst från betongområdet.
Erfarenheten måste innnefatta tidigare ansvar för budget, personal samt kunndansvar.
Vi söker en person som har arbetat med värdeskapande försäljning innefattande försäljningens alla steg såsom kundbesök, offerering, förhandlinng och avslut. Det är meriterande om personen arbetat med försäljning av betong.
Man måste bo och ha tidigare erfarenhet från arbete i regionen Sörmland.

Egenskaper
Tjänsten är mycket viktig för företaget och regionen. och de inställning och personliga egenskaper är därför viktiga i denna roll.
Det är viktigt att man tycker om att arbeta som ledare och att man har bra social kompetens. Andra viktiga egenskaper är uppriktiget och ett strukturerat sätt
Förmåga att kunnna stötta och kravställa organsiationen är viktigt.

Utbildning
Utbildning är inte det mest avgörande i denna rekrytering. En byggteknisk utbildning med inriktning mot betongarbete är önskvärd. Det är mertierande med en byggteknisk högskoleutbildning men ej ett krav.

Placering
Nyköping alternativt Eskilstuna

Möjligheter
Företaget Betongindustri har en bra marknadstillväxt och söker ständigt duktiga och motiverade medarbetare
Betongindustri erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och utmaningar som skall lösas för att komma vidare och framåt. Möjligheterna att med en bra arbetsinsats få en bra personlig utveckling är mycket goda.

Vill du veta mer eller söka tjänsten.
Har du frågor så hör gärna av dig till Glenn Basth Nilsson på Connect Search 070 517 61 81.
Det går bra att söka tjänsten via knappen till vänster.