Wist Last & Buss

Wist Last & Buss är Nordens största privata återförsäljare av Volvo lastbilar och bussar med 19 anläggningar i Sverige och 12 anläggningar i Norge. Bolagen omsätter ca 2 miljarder och har 550 anställda. Wist Last & Buss ingår i koncernen Persson Invest som driver verksamhet inom bilhandel, hyvleriindustri, skogs- och fastighetsförvaltning. Koncernen har sitt säte i Östersund, omsätter ca 4 miljarder och har 950 medarbetare.
Wist Last & Buss Syd finns man representerad på fem anläggningar, Arlanda Stad, Uppsala, Avesta, Västerås och Köping och man är cirka 130 personer.
Wist Last & Buss syd finns på orterna Avesta, Arlanda Stad, Uppsala, Västerås och Köping.
På dessa orter är man idag totalt cirka 130 anställda och är ett eget AB.
Företaget går mycket bra, man är i en expansiv fas och har nyligen öppnat sin nya anläggning i Arlanda Stad.


Säljare Märsta

Tjänsten
Tjänsten som säljare av lastvagnar innebär att man självständigt bygger relationer på marknaden med nuvarande och presumtiva kunder. Som säljare i denna roll är man placerad i Arlanda Stad och distriktet är mellan södra Uppsala till norra Stockholm/Upplands Väsby.
Rollen innebär att men skall hantera hela säljprocessen från första kundbesök till signerat avtal. Man arbetar med bl.a. besök, demonstrationer, offertarbete, förhandlingar, finansiering och val av utrustning och kontakter med påbyggare. Man arbetar även en hel del med inköp av de tillbehör som lastbilarna skall utrustas med. Man följer affären till dess allt är klart och kunden är nöjd. Man har flera kollegor som är placerade på respektive ort samt flera säljare som arbetar med tjänsteförsäljning. I denna roll rapporterar man till försäljningschefen i bolaget.

Erfarenhet
Vi söker en erfaren relationssäljare med teknikintresse. Man bör ha en bra erfarenhet av att sälja lite dyrare tjänster/produkter och har arbetat med B2B försäljning. Man skall ha en bra erfarenhet av att arbeta i ett normalt affärssystem liksom kunna hantera de vanligaste office systemen.
Man bör vara bosatt i regionen eller i dess närhet och man bör ha arbetat med egna personliga budgetmål. Erfarenhet av att ha sålt någon form av maskiner, truckar, bussar etc är meriterande. Man skall ha erfarenhet av att arbeta med egen budgetansvar.

Egenskaper
Rätt person har en bra drivkraft, är social och öppen. Du har ett starkt engagemang och gillar att driva dessa affärerna självständigt och målmedvetet. Du bör en god samarbetsförmåga då arbetet innebär många kontakter inom och utom företaget.
Man måste även uppskatta att arbeta självständigt och hantera

Utbildning
Vi ser att gärna att du har en gymnasieutbildningutbildning eller annan utbildning som bedöms likvärdig.

Placering
Arlanda stad

Möjligheter
Vill du vara med och bidra till en god utveckling inom företaget Wist Last Buss. Företaget har ambitiösa tillväxtmål och de är måna om sina anställda. Arbetet är intressant och utvecklingsmöjligheterna är goda.

Ansökan
Låter detta intressant så hör av dig till Glenn Basth Nilsson på Connect Search tel 070 517 61 81. Din ansökan kan du skicka in här via vår hemsida här till vänster.