Serneke är en snabbt växande koncern verksam inom bygg, anläggning och projektutveckling med cirka 760 anställda. Genom att tänka nytt driver vi utvecklingen och skapar effektivare och mer innovativa lösningar för ett ansvarsfullt byggande. Verksamheten har en god fördelning mellan offentliga och kommersiella uppdrag.
På Serneke jobbar vi som konsekvent utmanar konventionella metoder och som genomför det ena lyckade projektet efter det andra. Vi drivs av utmaningar i alla dess former och vill vara delaktiga och bidra med nya infallsvinklar och lösningar. Vi erbjuder samma trygghet och kunskap som marknadsledarna, men med mer energi, engagemang och ett modernare synsätt. Tillsammans med våra kunder kommer vi att nå oanade höjder och nu ska vi utöka styrkan med ännu fler engagerade kollegor.

SENIOR KALKYLATOR ANL

Tjänsten
Som kalkylingenjör på Serneke blir du en viktig kugge i vårt arbete med att ta hem och driva lyckade projekt. Du ingår i vår kalkylgrupp och arbetar självständigt med förfrågningar och kalkylering som skall ligga till grund för nya anbud. Du har ett nära samarbete med gruppen och med vår kalkylchef.

Rollen innebär att du kommer att arbeta med alla delar i processen från projekteringsstart till överlämnande. Efter överlämnandet bidrar du som kalkylingenjör med din spetskunskap för att stödja produktionen i frågor kring anbudet. I uppgifterna ingår även samordning av underlag och handlingar, kalkylarbete och avrapportering.

Erfarenhet
Då detta är en senior roll är det viktigt att du har ett antal års erfarenhet i arbetet som kalkylator/anbudsingenjör inom området anläggnning i dess breda bemärkelse. Du kan även ha en gedigen erfarenhet som platschef inom produktion i ett antal år och i så fall en lite kortare tid som kalkylator/anbudsingenjör

Egenskaper
Som person har du god förmåga att arbeta självständigt, driva och prioritera. Du arbetar uthålligt och strukturerat även i stressade situationer samtidigt som du har förmåga att hitta nya lösningar och idéer. Det är en social roll med många olika kontaktytor både internt och externt vilket ställer krav på god förmåga att samarbeta och kommunicera. Din förmåga att uttrycka dig i tal och skrift är alltså viktig.

Utbildning
Du är troligen högskoleingenjör eller likvärdigt. En byggnadsteknisk utbildning är dock ett krav.

Placering
Göteborg

Möjligheter
På Serneke är vi steget före, håller vad vi lovar och ger våra kunder något extra.Håller du med om det och vill vara med och bygga upp Nordens mest progressiva byggkoncern? Då är du välkommen till Serneke.

Ansökan
Låter detta intressant så hör av dig till Glenn Basth Nilsson på Connect Search tel 070 517 61 81. Din ansökan kan du skicka in här via vår hemsida här till vänster.