Swecon Anläggningsmaskiner AB är auktoriserad återförsäljare av Volvo anläggningsmaskiner i Sverige, de baltiska länderna samt mellersta och norra Tyskland. Vi erbjuder ett komplett sortiment av anläggningsmaskiner, reservdelar, utrustning, service och support. Swecon Anläggningsmaskiner AB har 425 anställda och en omsättning på 2,5 miljarder kronor (2014).

Platschef

Tjänsten
Rollen som platschef innebär att leda och utveckla arbetet på en redan etablerad anläggning. Anläggningen består idag av 25 medarbetare fördelade över verkstaden, reservdelar samt butik. Dina arbetsuppgifter är att leda och fördela det dagliga arbetet, planera för utveckling av verksamheten samt hantera administration, rekrytering, lönesättning mm. Din närmsta chef är den regionala servicemarknadschefen.

Erfarenhet
Vi ser att du har mångårig erfarenhet som ledare i en teknisk miljö och har haft personalansvar för minst 15-20 personer. Du ska ha haft ansvar för budget, resultat och timdebitering. Vi ser även att du har arbetat med service, reservdelar och faktura- och prisfrågor. Du ska förstå kundens behov och det är meriterande om du har erfarenhet från arbete med maskiner, anläggningsmaskiner, lastbilar eller personbilar.

Utbildning
Flerårig teknisk utbildning från fordons- eller verkstadsteknisk linje från gymnasium eller motsvarande är önskvärt. Eftergymnasial utbildning är meriterande.

Placering
Mölndal

Möjligheter
Swecon som är marknadsledare och har en spännande framtid att se fram emot. Företaget erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och ett utmanande arbete med stor påverkan grad i Mölndal. Möjligheterna att med en bra arbetsinsats få en bra personlig utveckling är mycket goda.

Vill du veta mer eller söka tjänsten.
Har du frågor så hör gärna av dig till Glenn Basth Nilsson på Connect Search 070 517 61 81.
Det går bra att söka tjänsten via knappen till vänster.