SCA är ett ledande globalt hygien- och skogsindustriföretag. Vi utvecklar och producerar hållbara personliga hygienprodukter, mjukpapper och skogsindustriprodukter.
Försäljning sker i cirka 100 länder under många starka varumärken, som de globalt ledande TENA och Tork samt regionala varumärken som exempelvis Libero, Libresse, Lotus, Nosotras, Saba, Tempo, Vinda och Zewa. Som Europas största privata skogsägare fäster vi stor vikt vid hållbar skogsförvaltning.
SCA har omkring 44 000 medarbetare. Omsättningen 2015 var cirka 115 miljarder kronor (12,3 miljarder euro). SCA grundades 1929, har sitt huvudkontor i Stockholm, Sverige, och är noterat på NASDAQ OMX Stockholm.

Byggprojektledare

Tjänsten
Vi söker en driven och resultatinriktad byggprojektledare för investeringsprojekt
inom SCA Forest Products pappers- och linerbruk, massafabrik, sågverk och hamnanläggningar. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Sundsvall.

Som byggprojektledare driver du byggprojekt och ansvarar för ekonomi, kvalitet, miljö och arbetsmiljö genom hela projektet. Du deltar i förstudier, förprojekt, upprättar kalkyler och beslutsunderlag. Du genomför upphandlingar av konsulttjänster och byggentreprenad samt följer upp genomförande och färdigställande av de olika projekten.

Erfarenhet
Vi söker dig som har en dokumenterad erfarenhet av projektledning och byggteknik. Erfarenhet av projekteringsprocessen, byggprocessen, ekonomi och entreprenadjuridik är meriterande. Goda språkkunskaper och flytande engelska i tal och skrift är ett krav.

Egenskaper
Som person är du positiv, flexibel och utåtriktad. Du tydlig i din kommunikation, men samtidigt lyhörd gentemot din omgivning. Din styrka ligger i ditt sätt att upprätta goda relationer både intern och externt.

Utbildning
Du är troligen högskoleingenjör eller likvärdigt. En byggnadsteknisk utbildning är dock ett krav.

Placerinng
Sundsvall

Ansökan
Låter detta intressant så hör av dig till Glenn Basth Nilsson på Connect Search tel 070 517 61 81. Din ansökan kan du skicka in här via vår hemsida här till vänster.