SCA är ett ledande globalt hygien- och skogsindustriföretag. Vi utvecklar och producerar hållbara personliga hygienprodukter, mjukpapper och skogsindustriprodukter.
Försäljning sker i cirka 100 länder under många starka varumärken, som de globalt ledande TENA och Tork samt regionala varumärken som exempelvis Libero, Libresse, Lotus, Nosotras, Saba, Tempo, Vinda och Zewa. Som Europas största privata skogsägare fäster vi stor vikt vid hållbar skogsförvaltning.
SCA har omkring 44 000 medarbetare. Omsättningen 2015 var cirka 115 miljarder kronor (12,3 miljarder euro). SCA grundades 1929, har sitt huvudkontor i Stockholm, Sverige, och är noterat på NASDAQ OMX Stockholm.

Byggprojektledare

Tjänsten
Vi söker en erfaren och driven byggprojektledare med inriktning på underhåll och utveckling av byggnader och fastigheter. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Sundsvall.

Som byggprojektledare upprättar du underhållsplaner utifrån användningsområde och funktionskrav. Du ansvarar för upphandling av konsultuppdrag och byggentreprenad för underhållstjänster samt driver utveckling- och underhållsprojekt. Du är budgetansvarig för underhåll och utvecklig och har rapportansvar till ägarrepresentanterna för affärsenhetens byggnader och fastigheter.

Erfarenhet
Du har en dokumenterad erfarenhet av underhåll och utveckling av fastigheter. Erfarenhet av projektledning, ekonomi och entreprenadjuridik är meriterande.
Kanske arbetar du idag som beställare, fastighetsförvaltare eller som konsult i byggbranschen. Goda språkkunskaper och flytande engelska i tal och skrift är ett krav.
Egenskaper
Som person har du en hög grad av integritet och är positiv, flexibel och utåtriktad. Du tydlig i din kommunikation, men samtidigt lyhörd gentemot din omgivning. Din styrka ligger i ditt sätt att upprätta goda relationer både intern och externt.

Utbildning
Vi söker dig som helst har en akademisk utbildning som byggnadsingenjör eller motsvarande.

Ansökan
Låter detta intressant så hör av dig till Glenn Basth Nilsson på Connect Search tel 070 517 61 81. Din ansökan kan du skicka in här via vår hemsida här till vänster.