BROEN är en internationell verksamhet och vi exporterar våra produkter till mer än 50 länder. Företaget är en del av den börsnoterade holländska industrigruppen Aalberts Industries. Vi är lokalt representerade i stora delar av världen. Dels i form av våra egna bolag, systerbolag eller genom täta relationer med samarbetspartners. Vår lokala närvaro säkrar ett effektivt distributionsnätverk och ger dig lätt tillgång till våra produkter och vår kunskap. Samtidigt kan du vara säker på att vi har en solid kunskap till lokala förhållanden och traditioner. Det stärker både samarbetet och den slutliga lösningen.
Broen är ett säljbolag som verkar inom VVS/VA området och har säljrepresentation runt om i Sverige liksom i många andra länder. Exempel på företagets starka varumärken är; Ballofix, Ballorex, Ballomax, VSH och Wallofix.
Man marknadsför även utrustning till nödduschar och kvalificerad labratorieutrustning.
Företaget har mycket höga ambitioner och tydliga tillväxtmål för sin verksamhet

KAM

Tjänsten
Din huvudsakliga arbetsuppgift är att marknadsföra företagets produkter och lösningar mot nya såväl som redan inarbetade kunder i Sverige. I denna roll arbetar men med produkter inom segmentet nöddusch främst mot industri och lab miljö samt övrig labratorieutrustning, armaturer och möbler etc för denna aggresiva miljö. Man marknadsför kompletta arbetsmiljöer med produkter från egen tillverkning samt från olika leverantörer såsom möbeltillverkare. Kunderna är huvudsakligen läkemedelsföretag, sjukhus, industri, skolor och företag som arbetar med lab och annan agresiva miljö. Man samarbetar och bearbetar installatörer, grossist och konsulter. Arbetet innebär att självständigt hantera hela säljprocessen kring aktuella projekt innefattande offertarbete, utveckla kundens affär, lösa kundens utmaningar och genomföra förhandlingar liksom projektledning. I rollen har man eget personligt uppsatta säljmål och eget budgetansvar. Företaget erbjuder en bra lön och tjänstebil.

Erfarenhet
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av projektorienterad försäljning inom området nöddusch och lab utrustning alternativt inom VVS/VA området.eller motsvarande produktområden. Du är van att arbeta med datorer och CRM system och har en gedigen erfarenhet av säljrollens samtliga steg. Vi vill att du behärskar svenska väl i tal och skrift samt har kunskaper i engelska samt B-körkort. Du har en bra erfarenhet av att bearbeta industrin, sjukhus, skolor, konsulter, installatörer och föreskrivande led. Man bör vara teknisk intresserad och ha en erfarenhet från tekniskt arbete och tekniska lösningar. Erfarenhetsmässigt kajn man ha arbetat med grosistförsäljning alternativt projektförsäljning.

Egenskaper
Som person har du god förmåga att arbeta självständigt, driva och prioritera. Du arbetar uthålligt och strukturerat även i stressade situationer. Du skall ha en förmåga att hitta nya lösningar och idéer på uppkomna situationer. Det är en social roll med många olika kontaktytor både internt och externt vilket ställer krav på god förmåga att samarbeta och kommunicera inför mindre och större grupper. Din förmåga att uttrycka dig i tal och skrift är alltså viktig.

Utbildning
För att kvalificera sig till denna roll bör man ha en teknisk gymnnasial utbildning eller motsvarannde. En akademisk utbildning är meriterande men ej ett krav.

Placering
Stockholm

Möjligheter
Broen är ett stabilt internationellt företag, man har mycket bra och välännda produkter och målsättningarna är höga. Tycker du att detta låter spännnande och vill vara med och bygga vårt företag vidare ? Då är du välkommen till Broen.

Ansökan
Låter detta intressant så hör av dig till Glenn Basth Nilsson på Connect Search tel 070 517 61 81. Din ansökan kan du skicka in här via vår hemsida här till vänster.