Connect Search grundades 1993 och är ett väletablerat rekryterings- och Searchföretag som främst arbetar runt om i Sverige men rekryterar också internationellt. Vi tillsätter främst chefsroller och ibland vissa tyngre specialistroller. Våra kunder är i huvudsak mycket välkända större företag men totalt sett är det mycket varierande typer av bolag. Vi är ett stabilt och långsiktigt företag med mycket långa kundrelationer. Våra kunder har en sak gemensamt – de behöver rätt kompetens för att uppnå sina målsättningar.

Connect Seach är ett målinriktat bolag som kännetecknas av stort engagemang och hög kvalitet.

Research Consultant

Tjänsten
I dina arbetsuppgifter ingår att ta till sig och analysera information kring kundföretagen och deras olika rekryteringsbehov. Som researcher arbetar du med att matcha olika kandidater mot den profil vi enats om tillsammans med vår kund. Du arbetar i team tillsammans med en erfaren konsult. Tillsammans sätter ni samman de kompetenser och egenskaper vi skall söka efter för att lyckas med uppdraget. Du arbetar uppsökande och tar kontakter främst genom telefon. Du skall hitta och därefter attrahera rätt kanddiater att vilja byta arbete.
Arbetet genomförs i ett modernt CRM system. Arbetet är självständigt och målorienterat, möjligheter till en fortsatt bra utveckling är goda.
Vi erbjuder ett spännande och utmanande arbete där du får ett uttalat eget ansvar. Tjänsten är på heltid och är en tillsvidare anställning.

Erfarenhet
För att kvalificera till detta arbete behöver du ej ha arbetat med research inom rekrytering. Vi söker främst rätt personlighet med ett starkt driv och en öppen personligehet. Det är meriternade om du har tidigare arbetat med ett kundorienterad roll via telefon såsom telemarketing, innesälj eller liknande, detta är dock inget krav. Det är även meriterande med praktisk erfarenhet av rekrytering och research arbete samt erfarenhet av försäljning men inte heller det är något krav. Som person är du förutom målinriktad, öppen också bra på IT. Du förstår också att en god struktur och en administrativ förmåga förenklar ditt arbete.
Vårt arbete ställer höga krav på god etik och kvalitet i relationer med kunder och kandidater.

Utbildning
Utbildning är inte avgörande, du bör dock ha en slutförd gymnasielinje, högskoleexamen är meriterande..

Placering
Solna/Stockholm

Vill du veta mer eller söka tjänsten.
Kontakta i så fall:
Glenn Basth Nilsson på Connect Search 070 517 61 81.

Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet.

Sök tjänsten nu, vi rekryterar löpande.
Det går bra att söka tjänsten via knappen till vänster..