Cramo är en paneuropeisk uthyrningskoncern. Moderbolaget i koncernen, Cramo Oyj, är börsnoterat i Helsingfors.

Cramo hyr ut maskiner, utrustning och flyttbara lokaler till byggindustrin, liksom till övrigt näringsliv och den offentliga sektorn genom totalt cirka 360 depåer i Skandinavien, Finland, de baltiska staterna, Kaliningrad, Polen, Tjeckien, Slovakien, Tyskland, Österrike och Ungern. Dessutom bedrivs försäljning av begagnad utrustning för egen och för kunders räkning.
En unik karriär på ett unikt företag

Cramo ska vara en arbetsplats som attraherar de bästa medarbetarna som vill stanna kvar och utvecklas. Vi arbetar aktivt med att skapa rätt förutsättningar för en inkluderande och trygg arbetsplats. En arbetsplats med en positiv företagskultur där alla våra medarbetare trivs och där våra värderingar och riktlinjer är vägledande i den vardagliga verksamheten.
Vi är stolta över våra engagerade medarbetare och har en kontinuerlig dialog för att ständigt förbättra oss. Målet är att vara en av Sveriges bästa arbetsgivare.

Våra värdeord

Trovärdighet:
Vi agerar alltid ärligt och vårt mål är att göra kundens arbetsdag enklare. Kundens framgång är nyckeln till Cramos framgång. Vi har ett tydligt mål som innebär att vi alltid ska sätta kundens intressen före våra egna.

Utvecklingsvilja:
Cramo söker alltid nya lösningar utifrån de utmaningar vi ställs inför. För att möta kundens behov utifrån deras ständigt förändrade förutsättningar skapar Cramo nya affärsmodeller, erbjudanden och produkter. Cramo har som mål att alltid ligga steget före våra konkurrenter.

Engagemang:
Cramo strävar alltid efter att förstå kundens behov lika bra eller bättre än de själva. Kunden ska alltid kunna nå oss och vi ska alltid leverera ett mervärde till kunden.

Försäljningschef Syd

Tjänsten
Vi söker en ny, drivande kraft till Region Syd som kan leda och utveckla försäljningsverksamheten. Cramos värderingar är centrala och sätter standarden för allt vi gör där vårt mål är att alltid vara kundens förstaval, vilket ställer höga krav på organisationen. Som försäljningschef kommer Du att:
· Ha personalansvar för regionens säljare
· Leda jakten på nya kunder
· Utveckla affären med befintliga kunder
· Följa upp verksamheten så att vi når våra mål
· Utveckla säljarnas kompetens
· Planera och följa upp kundaktiviteter och kampanjer.
· Systematisk uppföljning av företagets uppsatta KPI


Vad erbjuder vi dig?
Vi på Cramo erbjuder dig en trygg arbetsplats med en positiv företagskultur, goda anställningsvillkor och personalförmåner. Hos oss får du en bra och säker introduktion samt möjligheter till kompetensutveckling där erfarenhetsbyte och relationsskapande är minst lika viktigt som traditionell utbildning. Sist men inte minst erbjuder vi dig ett roligt arbete med trevliga kollegor och en stark gemenskap.


Erfarenhet
För att trivas hos oss bör du ha både bygg- maskintekniskt erfarenhet och intresse för branschen och ha ett positivt förhållningssätt till förändringar. Tjänsten är operativ och du deltar aktivt i ledandet av arbetet vilket innebär en hel del resor inom regionen och det är ett krav att du har körkort. För att kunna stötta regionens säljare bör du ha bred och lång erfarenhet av försäljning samt erfarenhet av försäljning mot stora kunder. Du bör ha några års erfarenhet av personalansvar och vana att coacha/leda en säljorganisation. Ett ytterligare önskemål är att du har akademisk examen och god erfarenhet av CRM-system.

Som person är du kontaktskapande, energisk och gillar att göra affärer. Du har hög social kompetens och har förmåga att kunna kommunicera med människor på olika nivåer. Du är självgående, strukturerad och en god lagspelare som har en analytisk läggning och kan jobba prestigelöst. Du är en skicklig förhandlare som också är kunnig i avtals- och offertskrivning.


Utbildning
Vi ser helst att rätt person har en teknisk utb ildning ,är utbildningen byggteknisk så är detta meriterande. Skulle du ha en eftergymnassial utbildning från högskola så är det meriterande.


Placering
Malmö


Möjligheter
Företaget är ett ledande modernt uthyrningsföretag inom maskinbranschen. Tjänsten är intressant och samtidigt krävande. Möjligheten till en bra personlig utveckling är stor. Företaget finns i ett flertal olika länder och en fortsatt karriär kan ske såväl i Sverige som utomlands.

Cramo eftersträvar mångkulturella arbetsplatser och en jämn könsfördelning, vi välkomnar sökande med varierad bakgrund.


Ansökan
Låter detta intressant så hör av dig till Glenn Basth Nilsson på Connect Search tel 070 517 61 81 eller via mail; nilsson@connectsearch.se. Din ansökan kan du skicka in här via vår hemsida här till vänster.