Cramo är en paneuropeisk uthyrningskoncern. Moderbolaget i koncernen, Cramo Oyj, är börsnoterat i Helsingfors.

Cramo hyr ut maskiner, utrustning och flyttbara lokaler till byggindustrin, liksom till övrigt näringsliv och den offentliga sektorn genom totalt cirka 360 depåer i Skandinavien, Finland, de baltiska staterna, Kaliningrad, Polen, Tjeckien, Slovakien, Tyskland, Österrike och Ungern. Dessutom bedrivs försäljning av begagnad utrustning för egen och för kunders räkning.
En unik karriär på ett unikt företag.

Cramo Norge AS är ett väletalblerat modernt maskin uthyrningsföretag, företaget i Norge omsätter cirka 650 M NOK. Företaget har cirka 240 anställda och finns på 28 orter runt om i Norge. Huvudkontoret ligger i Alnabru Oslo

Cramo ska vara en arbetsplats som attraherar de bästa medarbetarna som vill stanna kvar och utvecklas. Vi arbetar aktivt med att skapa rätt förutsättningar för en inkluderande och trygg arbetsplats. En arbetsplats med en positiv företagskultur där alla våra medarbetare trivs och där våra värderingar och riktlinjer är vägledande i den vardagliga verksamheten.
Vi är stolta över våra engagerade medarbetare och har en kontinuerlig dialog för att ständigt förbättra oss. Målet är att vara en av Sveriges bästa arbetsgivare.

Våra värdeord

Trovärdighet:
Vi agerar alltid ärligt och vårt mål är att göra kundens arbetsdag enklare. Kundens framgång är nyckeln till Cramos framgång. Vi har ett tydligt mål som innebär att vi alltid ska sätta kundens intressen före våra egna.

Utvecklingsvilja:
Cramo söker alltid nya lösningar utifrån de utmaningar vi ställs inför. För att möta kundens behov utifrån deras ständigt förändrade förutsättningar skapar Cramo nya affärsmodeller, erbjudanden och produkter. Cramo har som mål att alltid ligga steget före våra konkurrenter.

Engagemang:
Cramo strävar alltid efter att förstå kundens behov lika bra eller bättre än de själva. Kunden ska alltid kunna nå oss och vi ska alltid leverera ett mervärde till kunden.

VD

Tjänsten
Vi söker en ny drivande Vd för Cramos norska organisation. Vår nya Vd skall tillsammans med styrelsen och den norska ledningsgruppen sätta strategi och standarden för verksamheten.
Målsättningarna för Norge är höga, vårt mål är att alltid vara kundens förstahandsval, vilket ställer höga krav på de anställda, att ha rätt arbetsprocesser och att ha en stark leveransorganisation och en offensiv försäljning.

Som Vd kommer Du givetvis att:
· Ha fullt budget och personalansvar för den norska verksamheten
· Sätta utmanande mål för uthyrningsvolym, försäljning och resultat
· Utveckla och förfina affären med befintliga och nya kunder
· Följa upp verksamheten så att vi når våra mål
· Coacha och utveckla underställdas kompetens
· Arbeta aktivt med företagets norska ledningsgrupp
· Systematiskt följa upp företagets uppsatta KPIer

Som Vd för Cramo i Norge så har man 8 direktrapporterande och totalt är man cirka 220 anställda i Norge.
Arbetet innebär en del resande då verksamheten i Norge bedrivs från 28 depåer/orter.

Vad erbjuder vi dig?
Vi på Cramo erbjuder dig ett starkt varumärke, ett utmanande arbete med en positiv företagskultur.

Erfarenhet
Vi söker dig som idag är Vd eller country manager eller motsvarande sedan 4-5 år. För att kvalificera till dennna roll måste du ha lett minst 75 personer under minst 3-5 år. Det är även viktigt att man lett medarbetare genom flera chefsled och att rätt person idag arbetar i Norge och har en bra förankring i den norska marknaden.
Lämplig erfarenhet är från bygg- och installationsbranschen, verktyg-/maskinbranschen, truckbranschen, bygghandel, transport eller från industriområdet eller motsvarande.

Egenskaper
Som person är du team orienterad, energisk och gillar att göra affärer. Du har hög social kompetens och har förmåga att kunna kommunicera med människor på olika nivåer. Du är självgående, strukturerad och en god lagspelare som har en analytisk läggning och kan jobba prestigelöst.


Utbildning
Vi ser helst att rätt person har en akademisk utbildning, gärna med inriktning mot ekonomi och marknadsföring.

Placering
Alnabru Oslo

Möjligheter
Företaget är ett ledande modernt uthyrningsföretag inom maskinbranschen. Tjänsten är intressant och samtidigt krävande. Möjligheten till en bra personlig utveckling är stor. Företaget finns i ett flertal olika länder och en fortsatt karriär kan ske såväl i Sverige som utomlands.

Cramo eftersträvar mångkulturella arbetsplatser och en jämn könsfördelning, vi välkomnar sökande med varierad bakgrund.

Ansökan
Låter detta intressant så hör av dig till Glenn Basth Nilsson på Connect Search tel 070 517 61 81 eller via mail; nilsson@connectsearch.se. Din ansökan kan du skicka in här via vår hemsida här till vänster.