ACO Group är världsledande inom tillverkning och försäljning av avvattningsteknik för applikationer utomhus och inomhus. Vårt namn står för kvalitet, erfarenhet och innovationskraft.
ACO finns i över 40 länder, på alla kontinenter med fristående företag. Vi har egna produktionsanläggningar i 14 länder, inklusive Australien, USA och Kina.

ACO Nordic AB är det svenska dotterbolaget till ACO Group.
Vår specialitet är heltäckande systemlösningar, installationssupport och underhållssupport inom avvattning. Vi tillhandahåller säkra och effektiva lösningar för hantering av dagvatten, avloppsvatten och spillvatten.
Våra system passar många tillämpningar, inklusive storkök, restauranger, matindustrin, parkeringsplatser, terminaler, detaljhandel, vägar, viadukter, bostäder, hotell, flygplatser och hamnar.
Vi samarbetar med arkitekter, ingenjörer, konsultföretag, fastighetsägare, byggherrar, myndigheter, installatörer och entreprenörer. Med stöd av hydrauliska beräkningar utvecklar vi effektiva lösningar.
Vår organisation är indelad i VA och VVS.

Projektsäljare Stockholm

Vill du arbeta med försäljning på ett världsledande företag
Har du en säljådra som inte går att tvätta bort? Har du dessutom en teknisk förståelse? Är du lösningsorienterad och värdesätter ett arbete i ett engagerat team där samarbete, kompetens och kvalitet är kärnan?
ACO Nordic AB söker dig som kan förstärka oss som Distriktsäljare i region Norra Stockholm, Uppland, Västmanland, Dalarna och Gävleborg.

Tjänsten
Tjänsten som Distriktsäljare är en nyckelfunktion i företaget. I din roll som Distriktsäljare ansvarar du för att vårda och utveckla befintliga kunder i ditt distrikt med fokus på produkter inom VA. Förutom att besöka företagets kunder såsom VA-grossister, bygg- och markentreprenörer, kommuner, konsulter och beställare ingår även att långsiktigt bearbeta potentiella kunder och ligga i framkant inför att nya byggprojekt startas. Du utgår från bostaden alternativt från företagets kontor i närheten av Globen i Stockholm. Då arbetet till stor del består i att besöka kunder, behöver du trivas med både resande och övernattningar. I tjänsten har du dagligen kontakt med din säljpartner i form av teknisk support och sälj, där ni gemensamt agerar för byggprojekt i ert geografiska område. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består kortfattat av att besöka kunder och att arbeta med projektförsäljning inom din region.


Erfarenhet
Vi söker dig som har erfarenhet från byggbranschen eller VA/VVS området. Har du ett stort tekniskt intresse samt viljan att fortsätta lära och utvecklas så väger det tungt. Allt du gör ska genomsyras av försäljning och kundfokus. Kunskap om byggprocessen, entreprenadformer, projektförsäljning, att arbeta i CRM-system och Sverige Bygger är andra områden som blir viktiga att arbeta med i det dagliga arbetet. Har du inte dessa kunskaper sedan tidigare, får du dem hos oss. Arbetstempot är stundtals högt och det är viktigt att du har energi och vilja att ta dig an hektiska dagar.


Egenskaper
Vi söker dig som har en social ådra och ett stort intresse för försäljning Man bör vara driven i kombination med en noggrannhet, ha en ödmjukhet och en positiv inställning, då kan detta vara ett jobb för dig. Är du positiv, flexibel och stresstålig tror vi att du har goda förutsättningar för att lyckas i tjänsten.


Utbildning
Önskvärd utbildning är en bred teknisk utbildning, meriterande är en utbildning inom VA, VVS eller byggområdet.


Placering
Stockholm/Johanneshov


Möjligheter
På ACO är vi tydligt kundfokuserade och sätter frågor om kvalité högt upp bland våra prioriteringar. Vi håller vad vi lovar och har en tät dialog med våra kunder.
Vi är ett internationellt företag med många möjligheter. Möjligheterna för en bra personlig utveckling är mycket goda.


Ansökan
Låter detta intressant så hör av dig till Glenn Basth Nilsson på Connect Search tel: 070-517 61 81.
Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök här ” till vänster.