TNT är ett välkänt internationellt tjänsteföretag inom transportområdet. Företaget har ett omfattande vägnät i Europa som erbjuder ett brett utbud av leveranstjänster för att möta de mest skiftande kundåtaganden.
Inom Europa gör de mer än 55 000 transporter på väg och 700 flygningar varje vecka. TNT har cirka 60 000 anställda i 61 länder, de hanterar 1 000 000 leveranser runt om i världen varje dag.

Företaget har 54 fraktflyg och har 55 000 linjebilar i sitt nätverk. TNT har framgångsrikt verkat i 70 år på marknaden.

I Sverige är man ca 360 anställda och finns representerade i Stockholm, Örebro, Göteborg, Helsingborg och Malmö. Det svenska huvudkontoret ligger i Stockholm.

Contract Manager

Tjänsten
Du kommer att ansvara för att ta fram kundlösningar för Night Express flöden.
Tjänsten är ett stöd för våra säljare. Arbetet innebär att när ett behov identifierats av företagets säljare följa med till kund och kartlägga behov, krav och önskemål.

Man tar fram operationella lösningar i samarbete med andra interna avdelningar, arbetar med prissättning och offerter.

Rollen innebär även att tillsammans med säljarna arbeta fram en säljstrategi, förhandla, förfina processen och vinna affärer.

Man rapporterar till Special Services & Night Express Manager som ingår i den svenska ledningsgruppen.


Erfarenhet
Vi söker en person med erfarenhet av försäljning och kundorienterat arbete från transport och logistikbranschen. Det kan även vara en styrka att ha arbetat med produktutveckling eller produktion i branschen. Tidigare erfarenhet av arbete i ett internationellt företag är meriterande.


Egenskaper
Som person är du resultatinriktad och har du god förmåga att aktivt driva frågor, att prioritera, ta beslut och att delegera.

Du arbetar uthålligt och strukturerat även i stressade situationer samtidigt som du har förmåga att hitta lösningar på uppkomna utmaningar. Det är en serviceinriktad och social roll med många olika kontaktytor både internt och externt vilket ställer krav på en hög serviceförmåga.

Rollen kräver en god förmåga att arbeta i grupp, att samarbeta och kommunicera. Din förmåga att uttrycka dig bra på engelska i både tal och skrift är viktig.


Utbildning
Utbildning är inte den mest avgörande delen i urvalet till denna tjänst. En högskoleutbildning i logistik eller motsvarande är meriterande men ej ett krav.


Placering
Stockholm/Upplands Väsby


Möjligheter
På TNT är vi tydligt kundfokuserade och sätter frågor om kvalité högt upp bland våra prioriteringar. Vi håller vad vi lovar och har en tät dialog med våra kunder.
Vi är ett internationellt företag med många möjligheter. Möjligheterna för en bra personlig utveckling är mycket goda i Sverige såväl som i övriga världen.


Ansökan
Låter detta intressant så hör av dig till Glenn Basth Nilsson på Connect Search tel: 070-517 61 81.
Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök här ” till vänster.