NSS Group är en ledande leverantör av hallar och presenningar i Sverige, Finland och Danmark. NSS group verkar under tre olika bolag/varumärken i dessa tre länder.
I Sverige bedrivs verksamheten under namnet Hallbyggarna Jonsereds.

Hallbyggarna Jonsereds – den ledande leverantören av Tälthallar och Presenningar i Norden.

Hallbyggarna Jonsereds är ledande i Norden på Lagerhallar och Presenningar. Våra kunder finns framför allt inom byggnads- och industrisektorn. Hallbyggarna Jonsereds har ett modernt och flexibelt utbud av produkter som är utformade för det krävande nordiska klimatet. Dessutom har vi ett internationellt koncept för logistik och upphandling, vilket ger oss flexibilitet och konkurrenskraft. Vår kärnkompetens är som leverantör av lösningar. Baserat på de tre områdena kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

Vår historia går tillbaka till mitten av förra seklet och bygger på kvalitetsprodukter och yrkesskicklighet. Nuförtiden går detta hand i hand med datoroptimerade lösningar för att garantera den bästa lösningen både när det gäller prestanda, val av material och pris. Vare sig du vill ha en flexibel hyreslösning, leasingavtal eller vill köpa en permanent lösning är vår utvecklingspersonal alltid beredd att hitta det optimala svaret på dina önskemål.


Affärsområde Presenningar
Affärer med slutkunderna (B2B) genomförs huvudsakligen via väletablerade externa uthyrningsföretag i Sverige och utomlands. Till den största delen så hyrs presenningarna ut men även försäljning av presenningar genomförs.

Affärschef Presenningar Sverige

Tjänsten
Rollen som Affärschef innebär att du kommer att ha det totala ansvaret för verksamhetsområdet Presenningar i Sverige.

Som Affärschef är du resultat och personalansvarig för affärsområdet.
Rollen innebär att tillsammans med ledning och organisationen kontinuerligt vidareutveckla produkt och det totala konceptet för affärsområdet.

Vardagliga uppgifter är bland annat att arbeta med försäljning, problemlösning och kundservice, att förhandla längre avtal med samarbetspartners/uthyrningsföretag och att genom regelbundna säljmöten vidareutveckla samarbetet med samarbetspartners/uthyrningsföretag.

Som affärschef leder man två säljare/kundservice personer placerade i Falun och en lageransvarig i Kungsängen.
Arbetet innebär också att regelbundet arbeta med internationella inköp och förhandlingar av nya presenningar och andra produkter och att arbeta med olika underleverantörer i Sverige och utomlands gällande service, transporter, rengöring och renovering av produkterna.

Ytterligare uppgifter i rollen är;
- att planera och genomföra regelbundna inventeringar internt såväl som hos företagets samarbetspartners.
- att med viss regelbundenhet arbeta i Falun för möten etc.
- att arbeta med försäljning och kundservice.
- att vara företagets företrädare vid problemlösning, avtalsarbete etc.
- att göra leverantörsresor för att löpande utveckla och diskutera tillverkningen och vidareutveckling av produkterna på plats i Asien, Kina etc
- att arbeta med konkurrent-/pris och marknadsövervakning.

Man rapporterar till VD för NSS Group AB som är placerad i Kungsängen och man ingår i den svenska ledningsgruppen.

Erfarenhet
Vi söker i första hand en person med erfarenhet av uthyrning/försäljning inom bygg och anläggningsbranschen eller från industrin.

En allmänt bred erfarenhet från sälj, inköp, ekonomi och planering är önskvärt.

Ett kundorienterat arbet från transport och logistikbranschen kan även det vara en bra bakgrund.
Det kan även vara en styrka att ha arbetat i ett internationellt företag och att ha arbetat med produktutveckling.

Tidigare erfarenhet av arbete med bygg och maskinuthyrning samt arbete med excell och siffror är meriterande.

Det är bra om man bor nord eller nordväst om Stockholm för att få en fungerande arbetssituation.

Egenskaper
Som person är du resultatinriktad och du har en god förmåga att aktivt driva frågor, att prioritera, ta beslut och att delegera.

Du arbetar uthålligt och strukturerat även i stressade situationer samtidigt som du har förmågan att hitta lösningar på uppkomna utmaningar.

Det är en sälj- och serviceinriktad social roll med många olika kontaktytor både internt och externt vilket ställer krav på en hög serviceförmåga och öppen personlighet.
Rollen kräver en god förmåga att arbeta i grupp, att samarbeta och kommunicera. Arbetet och affärsområdet verkar i en långsiktig bransch och därför är långsiktighet en viktig egenskap.

Din förmåga att uttrycka dig bra på engelska i både tal och skrift är viktig.

Utbildning
Utbildning är inte den mest avgörande delen i urvalet till denna tjänst. En gymnasieutbildning eller motsvarande är ett krav. Högskoleutbildning inom handel, bygg, logistik eller motsvarande är meriterande men ej ett krav.

Placering
Kungsängen/Bro i norra Stockholm

Möjligheter
Jonsered Hallbyggarna är ett tydligt målinriktat, kundfokuserat företag och sätter frågor om kvalité högt. Man håller vad man lovar och har en tät dialog med sina kunder.
Företaget har högt ställda målsättningar för en fortsatt stark expansion och har därför många interna möjligheter för sina anställda.
Möjligheterna för en bra personlig utveckling är mycket goda i Sverige såväl som i andra länder.

Ansökan
Låter detta intressant så hör av dig till Glenn Basth Nilsson på Connect Search tel: 070-517 61 81.
Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök här ” till vänster.