Om SCA

Kärnan i SCAs verksamhet är skogen, 2,6 miljoner hektar i norra Sverige. Kring denna unika resurs har vi byggt en välutvecklad värdekedja baserad på förnybar råvara från våra egna och andras skogar. Vi erbjuder papper för förpackningar och tryck, massa, trävaror, förnybar energi, tjänster för skogsägare och effektiva transportlösningar.

SCAs värdegrund är baserad på övertygelsen om skogens värde för en hållbar framtid för alla. Långsiktighet och hållbar lönsamhet är centralt i SCAs strategiska inriktning och tillsammans med engagerade medarbetare, innovationskraft och ständiga förbättringar skapas lönsam tillväxt.


Placering är på Ortvikens pappersbruk i Sundsvall, Ortviken har ca 650 anställda och producerar varor för ca 4 miljarder per år.

Massachef Ortviken

MASSACHEF ORTVIKENS PAPPERSBRUK

Vi satsar på framtiden- vill du vara med när SCA Ortviken tar nästa steg?
Är du en erfaren ledare med vilja och förmåga att med ett säkert arbetssätt leda våra medarbetare och vår verksamhet framåt?
Då är du välkommen med din ansökan!


Din nya utmaning

SCA Ortviken är organiserad i två produktionsavdelningar, massabruk och pappersbruk.
Vi söker nu avdelningschefen med produktionsansvar för massabruket.

Som chef leder och utvecklar du avdelningens arbetssätt och medarbetare så att vi med säkerhet som ledstjärna når våra uppsatta mål.
Genom TPM, vår metodik för ständiga förbättringar, arbetar vi med utveckling av vår verksamhet med fokus på delaktighet och engagemang i alla led.

I chefsansvaret ingår att utveckla, leda och följa upp verksamheten inom miljö/arbetsmiljö, personal, produktion, underhåll, kvalitet och ekonomi.

Tillsammans med de underställda inom produktion- och underhållsavdelningarna leder du utveckling av avdelningens hela anläggning.
Du rapporterar till fabrikschefen och ingår i ledningsdgruppen på Ortviken.


Vem är du?

Vi söker nyfikna och kraftfulla ledare som är genuint intresserade av människor och affärer. Det betyder att du är en erfaren lagspelare som tillsammans med din personal skapar engagemang som får alla att sträva strukturerat mot verksamhetens mål.

Du drivs av goda resultat och hög kvalitét och ditt ledarskap präglas av tydlighet och lyhördhet.
Vi sätter säkerheten först på agendan med målet att alla ska komma hem oskadda efter en arbetsdag vilket gör att högsta prioritet är din egen och andras hälsa.
För oss är det också viktigt att ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden; Respekt, Högklassighet och Ansvar.

Din erfarenhet har du fått genom flerårigt arbete i en ledande roll inom process/pappersindustrin- gärna i roller där det varit fokus på ständiga förbättringar.

Din förmåga att uttrycka dig bra på svenska och engelska i både tal och skrift är viktig. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.


Utbildning

Har du en högskoleexamen är det bra, men vi välkomnar även dig som lärt dig jobbet den långa vägen.


Placering

Sundsvall.


Vad erbjuder vi dig?

SCA Ortviken är en organisation som satsar på framtiden. Du erbjuds ett medarbetarskap i en organisation som fokuserar på säkerhet och utveckling och som tror att engagemang och vår samlade kompetens är det som bygger SCA.

På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

SCA är ett internationellt företag med många möjligheter. Möjligheterna för en bra personlig utveckling är mycket goda i företaget.
Vi erbjuder ett arbete där varje dag är stimulerande, varierande och händelserikt.

SCA är ett kundfokuserat företag som sätter service- och kvalitetsfrågorna högt upp bland sina prioriteringar.

Ansökan

Låter detta intressant så hör av dig till Glenn Basth Nilsson på Connect Search tel 070 517 61 81. Din ansökan kan du skicka in här via vår hemsida här till vänster.