Keller Grundläggning

Keller Grundläggning är ett specialföretag inom grundläggning och markförstärkning. Som första entreprenör i norden började vi djupstabilisera i Sverige redan 1975 och vi har erfarenheter från många områden med leror och annan lös jord i Norden.

Inom vårt största affärsområde - kalkcementpelare - har vi en referenslista som omfattar 500 objekt i sju länder, från torv i Polen till glaciallera i Altafjorden i Nordnorge. Tills idag har vi totalt stabiliserat ca 6 miljoner kubikmeter lös jord.

I Keller Grundläggnings maskinpark finns 7 stycken kalkcementpelarmaskiner och 15 stycken mobila bulkupplag för bindemedel, s.k skyttlar och 1 borrigg för stålpålar.

Vid soilcrete- (jet-injektering), soilfrac- samt vibroprojekt används maskiner från Keller bolag i angränsande länder (Finland, Polen, Tyskland, Österrike och England).

Vi kan bistå med alltifrån projektering till utförande. Hör gärna av er till oss om ni har några frågor.


Keller Grundläggning – Ett nordiskt företag

Keller Grundläggning är ett nordiskt företag med stor kompetens inom grundläggning och markförstärkning. Huvudkontoret är beläget i Lindome utanför Göteborg, men vi har också kontor i Stockholm. Vi tillhör Keller Group som finns i över 40 länder och är världens största oberoende grundläggningsföretag med över 10 000 anställda.


Entreprenadformer

Vi åtar oss att i olika entreprenadformer utföra grundläggning och markförstärkning med KC- och masstabiliseringmetoden, vertikaldränering samt med soilcrete- (jet-injektering), slitsmurar, sekantpåleväggar, vibro- och soilfrac-metoderna.


Vårt mål

Vårt mål är att erbjuda och utföra optimala lösningar. Efter att tillsammans klarlagt förutsättningarna erbjuder vi helhetssyn och spetskompetens i kombination med gedigen erfarenhet och seriös kvalitetssäkring.

HR Generalist

Vill du delta i en påbörjad tillväxtresa på det internationella företaget Keller Group i Sverige !! Då kanske detta är något för dig

HR Generalist

Vi söker en duktig och drivande HR person som kan stötta företaget inom de flesta HR områden.


Arbetsuppgifter
Vi söker därför en öppen och kunnig HR person som kommer att arbeta brett med bl.a. kompetensutveckling, rehabilitering och företagshälsovårds frågor. Rollen innebär även att man kommer att driva olika HR projekt och vara delaktig i att arbeta med förbättringsarbete och skapandet av rätt rutiner och processer inom HR området.
Arbetet innefattar även att stötta chefer och medarbetare i olika HR frågor innefattande arbetsrättsfrågor och kollektivavtal med byggnads och olika tjänstemannavtal. I rollen som HR Generalist är man även företagets representant i koncernens HR nätverk.

Utöver ocvanstående uppgifter så arbetar man även med;
- kontakter med myndigheter.
- hantera uppkomna löpande frågeställningar inom personalområdet.
- arbeta med personalfrågor och register för utländsk personal samt egen personal i utlandet. (HMS-kort)
- löpande uppdatering av företagets system som är Agda mfl.
- olika former av administrativt arbete inklusive lönearbete.
- rekryteringsarbete
-

Erfarenhet
För att lyckas väl ska man ha en bra erfarenhet avc HR arbete i ca 4-6år.
Vi vill att du har goda kunskaper från arbete med arbetsrätt och kollektivavtal, det är meriterande med erfarenhet från Byggnads och tjänstemannavtal.
För att lyckas bra i rollen bör man ha en bra vana vid att arbeta med Officepaketet och andra HR progrem.

Eftersom företaget är internationellt är goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift ett krav.

 
Egenskaper
Vi är i behov av en öppen och social person som kan arbeta bra med organisationen i Sverige, Norge och flera andra länder.
Vi vill att du är ”doer” med ett genuint intresse för att söka och finna svar på de frågor man inte redan kan
Samtidigt skall du vara en lagspelare som är beredd att stötta och ställa krav på kollegor och samarbetspartners.
Det förväntas att du har en personligehet som gör att du ibland även kan vara rak och tydlig i din kommunikation samt att du är införstådd med vikten av struktur samt ordning och reda.

Vi söker dig som:
• Vill satsa hårt och stimuleras av ett brett aktivt arbete med stora möjligheter att påverka resultatet, både ditt eget och företagets.
• Är ansvarstagande, självgående.
• Är en kreativ problemlösare och är stresstålig.
• Har en stor portion av sunt förnuft.

 
Utbildning
För att lyckas bra behöver du ha en akademisk utbildning inom HR Mgmt.

 
Placering
Lindome/Göteborg

Möjligheter
Keller Grundläggning är ett stort internationellt företag som funnits på den nordiska marknaden i ca 20år. Företaget är mycket välkänt och har stor kompetens inom sitt arbetsområde och många stabila och återkommade kunder. Företaget har nöjda medarbetare och målsättningarna är höga.

Tycker du att detta låter spännande och vill vara med och bygga företaget vidare. Då är du välkommen till Keller Grundläggning.
 

Ansökan
Låter detta intressant så hör av dig till Glenn Basth Nilsson på Connect Search tel 070 517 61 81. Din ansökan kan du lägga in på http://www.connectsearch.se